Kryds og Bolle

IMPRO COMEDY

Kim von Bülow er medforfatter på ovenstående bog.

XO og virksomheder

Kryds og Bolle tilbyder flere forskelle arrangementer til virksomheder, firmaer, organisationer og institutioner. Fra det seriøse til det rent underholdende. Man kan vælge mellem følgende forestillinger...


FOURPLAY

Kryds og Bolles flagskib! En underholdende forestilling tilpasset kundens arbejdsplads. "Fourplay" kræver et indledende møde med repræsentanter fra arbejdspladsen, så skuespillerne klædes på til at ramme relevante punkter i virksomhedens kultur. Der vil være 4 forskellige syn på kundens arbejdsplads:
En afgående medarbejder (på vej på pension) viser hans afløser arbejdspladsens forskellige afdelinger og fortæller anekdoter: de øvrige skuespillere vil spille disse historier.
En vred medarbejder fortæller alt det der gør en vred på denne arbejdsplads - på en humoristisk måde selvfølgelig.
En snu medarbejder fortæller om hvordan man overlever på den pågældende arbejdsplads.
En "arbejdspsykolog" tager hele medarbejderstaben i terapi; stress, sexchikane, robusthed, magtmisbrug.... alt kommer der en løsning på!
Forestillingen tager ca. en time og koster 10.000 kr. Derudover må der påregnes transportudgifter.


Julefrokost udgaven
Sjov og ballade i en halv time. Vi lover at medarbejderne vil ligge flade af grin! Hurtige sketch og improviserede scener, hvor medarbejderne bestemmer scenernes indhold. Forestillingen varer ca. 30 min. og koster 8.000 kr.  Derudover må der påregnes transportudgifter.
Forestillingen kan ud over julefrokosten anvendes i forbindelse med konferencer, jubilæum, indvielser, medarbejderarrangementer mv. 


Kursusdag

Kryds og Bolle tilbyder en anderledes og tankevækkende kursusdag for virksomheder og institutioner. Forløbet er udviklet i samarbejde med Novo Nordic.


Program:

Foredrag ved Kim von Búlow.

Foredraget tager udgangspunkt i hans bog Improvisation i ledelse og arbejdsliv.

Improvisationstræning ved Kryds og Bolles skuespillere. Træningen har fokus på forandringsparathed, kreativitet og gruppedynamikker.


Intern optræden for hinanden.


Middag (arrangeres af virksomheden selv)


Optræden for et betalende publikum.

Deltagerne på kurset viser hvad de har lært på en teaterscene overfor et publikum efterfulgt af et Kryds og Bolle show.


Aftenen kan afsluttes i teateret bar.


Kursusdagen starter kl. 12.00 og slutter ca. kl. 23.00.

Programmet kan tilpasses efter behov.


Udbytte:

Deltagerne får indsigt i improvisations betydning for læring, kreativitet og samarbejdsevne med det formål at styrke udviklingspotentialet i gruppen - kort og godt evnen til innovativ tænkning.

Ved at afprøve teorien på egen krop får deltagerne indsigt i egne potentialer og styrket deres evne til at performe under krævende (men trygge) forhold. Samlet set et lærerig og sjov dag med Kryds og Bolle,

Kryds og Bolles skuespillere er trænede og erfarne undervisere med en solid teoretisk baggrund.


Praktisk:

Kurset koster 30.000 kr. Middag og bar er ikke inkluderet. Lokaler i forbindelse foredrag og træning skal virksomheden stille til rådighed.

Deltagerantal: max 30

Kurset kan tilpasses efter købers behov.

Kontakt Kim von Bülow for nærmere information på 2962 0253.