KRYDS OG BOLLE

Kryds og Bolle

IMPRO COMEDY

RÅHUSET præsenterer RAW ImproComedy Night med den stjernespækkede improgruppe Det Hvide Snit ved roret! På Raw Impro Comedy Nights vil man  - udover DHS - kunne opleve lunefulde improvisationer af nystartede som garvede improgrupper fra hele Danmark. Bagefter er der improjam for alle interesserede  spillere!

Det Hvide Snit har blændet op for en ny sæson ”Raw Impro Comedy Night” i Råhuset. Oplev impro comedy gruppen ”Det Hvide Snit" (tidligere "Kryds og Bolle") og mange flere, kom og vær med til at skabe en fornøjelig aften, med rig mulighed for at få rørt lattermusklerne.

Vi glæder os til endnu en showrække i Råhuset. Det er impro med kvalitet, passion og høj underholdningsværdi de herrer og damer fra Snittet står for. Med sig på scenen har de også altid en af Danmarks bedste impro musikere.

Det er langtidslagrede skuespillere med 25 år på bagen indenfor improviseret teater, og der er garanti for gode smagsoplevelser og for at blive fornøjet på et højere plan.

Publikum inddrages i løjerne og de bestemmer tider, steder, følelser og titler efter bedste evne. Vores musikker lægger egenrådigt op til sang og præger scenerne med toner og lyde. På den måde sikrer vi at spillerne hele tiden holdes til ilden.

Det Hvide Snit  arbejder på at skabe en helstøbt impro aften med gæste optræden af up-coming grupper og etablerede grupper og aftenen sluttes af med en improjam, hvor alle der har lyst kan deltage.

Det er en Raw Impro Comedy Night! Alle arrangementer foregår i Råhuset, så husk at sætte kryds i kalenderen næste gang vi er på plakaten.


Råhusets Hjemmeside
Råhusets Facebook

onkel dannys plads 1711 copenhagen