Kryds og Bolle

IMPRO COMEDY

Kim von Bülow er medstifter af de københavnsker teatergrupper Det Hvide Snit og Kryds og Bolle, der har specialiseret sig i eksperimenterende improvisationsteater. Kim arbejder som skoleleder, og har tidligere været generalsekretær for DATS. Han har en master i voksenlæring fra DPU med speciale i improvisation og ledelse, og er certificeret professionel coach. Kim holder foredrag om improviseret ledelse i det meste af Europa i forbindelse med uddannelseskonferencer og ledelsesudviklingsprojekter.

 

Medforfatter til bogen ”IMPROVISATION I LEDELSE OG ARBEJDSLIV" - Udvikling og læring i spændingsfeltet mellem det planlagte og det uforudsete, Frydenlund 2011. I foråret 2014 blev hans bog om Impro Comedy "Dogme Impro" udgivet på forlaget Drama. Han har hele 33 års erfaring med improviseret teater!


Hjemmeside.

Jeppe Christoffersen

Jeppe er autodidakt skuespiller. Han har optrådt professionelt med impro-comedy siden 1990. Jeppe har medvirket i en lang række kortfilm, reklamefilm og i mindre roller i tv- produktioner. Han er en erfaren underviser i impro-comedy, og har de sidste 13 år undervist elever lige fra ungdomsskoler til erhvervscoaches. Derudover arbejder han som konsulent og skuespiller i sit eget firma ”JeppeChristoffersen.DK” med konfliktløsning, kommunikation og medarbejderudvikling. Undervisningen tager afsæt i skuespillernes redskaber og aktivt brug af improvisation og rollespil som udviklingsværktøj.


Du kan læse mere om Jeppe på www.jeppechristoffersen.dk

Søren Sofus Wichmann


Søren har gennem de sidste 20 år medvirket i en række teaterstykker, film og radioprogrammer. Han har improviseret i teatergrupperne De Gales Division og Det Hvide Snit, har smidt tøjet foran Hendes Majestæt Dronningen i Studenterrevyen, varmet op for Bubber og spillet med i et utal af mere eller mindre forståelige kortfilm i ind- og udland. Søren er også journalist, filosof og skriver til daglig på en ph.d. om hjernescanninger og etik..