KRYDS OG BOLLE

Kryds og Bolle

IMPRO COMEDY

Susanne Billeskov

Susanne har beskæftiget sig med professionelt med improteater siden 1996. Hun har optrådt med både teatersport og langform i grupperne ”Du Godeste”, ”Brun Stue” og Kryds og Bolle”.  Derudover elsker Susanne at undervise i improvisation. Udover at undervise i Åben Træning, underviser hun i teater og improvisation i flere ungdomsskoler, i firmaer, til polterabender, og i andre improgrupper.


Derudover har Susanne sit eget show, som hun optræder med i firmaer. Desuden arbejder hun som freelance-sufflør på de københavnske teatre

Du kan læse mere om Susanne på hendes hjemmeside www.susannebilleskov.dk

Kim von Bülow

Kim er stifter og medlem af improgrupperne Det Hvide Snit og Kryds og Bolle, der begge er aktive på den danske impro-scene.
Han har 25 års erfaring med improviseret teater og er medforfatter til bog "Improvisation i ledelse og arbejdsliv". Han har desuden skrevet masterspeciale i improvisation som et læringsbegreb. Hans bog “Dogme Impro” er lige udkommet i foråret 2014. Hjemmeside.

Jeppe Christoffersen

Jeppe er autodidakt skuespiller og medlem af improvisationsgruppen ”Det Hvide Snit” og “Kryds og Bolle” som optræder en gang om måneden i Råhuset. 

Derudover arbejder han som konsulent og skuespiller i firmaet Human Directions, hvor han arbejder med konfliktløsning, kommunikation og medarbejderudvikling med afsæt i skuespillernes værktøjer og ved aktivt brug af rollespil som udviklingsværktøj.

Jeppe er desuden pædagog og læser i øjeblikket pædagogisk psykologi på DPU, her har han specialiseret sig i hvordan forumteater og skuespillerens værktøjer kan bruges som udviklingsværktøjer for medarbejdere og organisationer. 

Du kan læse mere om Jeppe på www.jeppechristoffersen.dk