Kryds og Bolle

IMPRO COMEDY

Anmeldelser fra Facebook:


“Det var bare så sjovt!   Har ondt i maven (på den gode måde) af at grine så meget.  Glæder mig allerede til næste gang!”


“Egentlig var meningen at vi skulle lave coaching, men fik en indskydelse om at tage ind og se kryds og bolle, er ret sikker på resultatet blev det samme.”

Anbefalinger:


Genial underholdning

Kryds og Bolle (XO) er genialt som underholdning på dit seminar. XO teamet er kompetente aktører der – til tider – er rablende vanvittige og ude på overdrevet. XO er (næsten) aldrig under bæltestedet og det er hylende skægt. XO har fat i publikum hele vejen. XO kan på det varmeste anbefales.

FIU IT teamet / LO
X-O ”Den perfekte ice-breaker”

 Jeg havde til personalefest oplevet, hvordan de gode folk i ”Kryds og Bolle” fik løsnet op for lattermusklerne og sendt stemningen i vejret. Jeg havde derfor hyret dem til at underholde og netop gøre dette ved min kones og min 50 års fødselsdagsfest –og jeg havde holdt det som en surprise både for hende og for selskabet.

Dette ensemble består af topprofessionelle folk, som lynhurtigt på den morsomste, sarkastiske og gennemmusikalske måde formår at lave improteater ud fra folks stikord og anvisninger.

Vi fik skudt vores fest i gang med denne perfekte icebreaker og jeg kan på det varmeste anbefale andre private såvel som arbejdspladser, foreninger m.m. at gøre det samme.

Venlig hilsen Henrik Silz


Supergod underholdning!

Til vores lederseminar i Postområde København & Nordsjælland havde vi udarbejdet et oplæg om Post Danmark, som I tog udgansgpunkt i. Det gjorde I helt perfekt og på en måde så vi fik mulighed for at grine lidt af os selv.

Et fantastisk indslag og supergod underholdning på vores seminar.

Postdanmark


Eleverne på 10. klasse-centret fik hyleskægt besøg af XO

"Det kom bag på os, at vi blev sendt på ferie med sådan en sjov eftermiddag i bagagen", Veronica, Gladaxe 10.klasses Center.

Hvad er et Kryds og Bolle Show?

Kryds og Bolle er velegnet til fester, konferencer, events o.lign fordi publikum inddrages, og fordi det i høj grad vil komme til at handle om dem og deres hverdag eller arbejdsliv.

Det er ligeledes muligt, at tematisere forestillingen, således at et konferencetema kan blive fremstillet på scenen på en anderledes og sjov måde. Vi kan selvfølgelig også bruges som det underholdende indslag til eksempelvis en personalefest.

Kom ud og oplev et af vores offentlige shows og se om vi ikke ville kunne løfte netop dit arrangement til nye højder!

Vi kan også tilbyde undervisning i improviseret teater som en "ice breaker" ved et personalemøde, en oplevelse som vil give de deltagende ny energi og en sjov oplevelse.
Ring og hør hvordan vi kan skræddersy et show/event der passer til jeres firma eller organisation.